Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرچه به انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی نزدیک می‌شویم تب و تاب و تنور انتخابات گرم‌تر می‌شود اما مردمان کویرنشین خراسان جنوبی از شعار و وعده بدون عمل خسته‌اند آنها از رئیس جمهور آینده تنها عمل به شعارها و توجه واقعی به مردم شرق کشور را دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در بیرجند، انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم‌ترینو حساس‌ترین رویدادهای سیاسی است که هر چهار سال در جمهوری اسلامی برگزار می‌شود و29 اردیبهشت ماه امسال نیز این رویداد مهم در کشور تکرار می‌شود و مردم می‌توانند در صحنه‌ای که به احترام نظر آراء آنها شکل گرفته به کاندیدای مورد نظر خود رأی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به جایگاه رئیس جمهور و حوزه اختیارات این مقام مسئولمردم از شخص رئیس جمهور آینده انتظارات مختلفی دارند و حضور آنها در پای صندوق رأی به نوعی امیداوری آنها در پاسخگویی به انتظارات‌شان را نشان می‌دهد.

کمتر از 11 روز دیگر باقی است تا تعیین و تغییر سرنوشت مردم ایران با انتخاب رئیس جمهور رقم بخورد و بار دیگر حماسه‌ای عظیم بیافینندحماسه‌ای که هر چند وقت یک بار خلق شده و دشمنان نظام را مأیوس ساخته و لبخند رضایت بر لب ولی امر مسلمانان و مردم ایراننشانده است.

تنها 11 روز تا ماراتن دوازدهم باقیمانده و روز به روز صحبت از رأی‌گیری در بین مردم بیشتر می‌شود.

خبرنگار تسنیم در بیرجندبر آن شد تا به داخل شهر بیرجند رفته و از خواسته‌ها و انتظارت مردم از رئیس جمهور آینده جویا شود.

رئیس جمهور برای کودک گل فروش و کودکان کار برنامه منسجمی داشته باشد

در بین راه پسر بچه‌ای نوجوان را دیدم که در بین سطل‌های زباله جست و جو می‌کند و کمی آن طرف‌تردختر بچه‌ای که سر چهار راه گل و دستمال کاغذی می‌فروشدیا کارگرانی که هر روز بر سر چهار راه‌ها محل گذر نشسته و منتظر کار هستندآری رئیس جمهوری که قرار است روی کار بیاید باید همه افراد جامعه را در نظر بگیرداو باید کارگری که برای شرمنده نشدن پیش همسر و فرزندانش دست به هر کاری می‌زندتا دخترکی که به جای نشستن پشت میز مدرسهبرای گذران زندگی خانواده باید گل فروشی کند را مدنظر قرار دهد و برای رفاه آنها تدابیری بیندیشد.

ساماندهی حوزه اقتصادی

مریم رضایی یکی از عابران پیاده‌ای بود که در انتظار اتوبوس در جایگاه نشسته بوددر گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از انتظاراتش می‌گوید: مردم از رئیس جمهور انتظار دارند در زمینه مشکل گرانی در جامعه و ساماندهی حوزه اقتصاد فکری بردارد چراکهگرانی موجود سبب شده تا بسیاری از مردم در زندگی خود مشکلاتی را احساس کنند.

وی که دانشجوی رشته برق بوداظهار داشت: انتظار جامعه دانشگاهی و در واقع دانشجویان ایجاد اشتغال برای این قشر جوان است تا زمانی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند دغدغه و مشکل کار را نداشته باشند و به راحتی بتوانند وارد بازار کار شوند.

توجه به مشکلات محرومان در صدر برنامه‌های رئیس جمهور آینده باشد

رضایی افزود: امیداورم کسانی که به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند و وعده‌هایی در زمینه اشتغال و حل مشکلات اقتصادی به مردم می‌دهند بتوانند به وعده‌های خود عمل کنند تا دغدغه‌های اقشار مختلف مردم به ویژه محرومان و دانشجویان برطرف شود.

مریم آخوندی بانویی است که در یکی از شهرک‌های صنعتی بیرجند مشغول به کار است و در گفت‌وگو با تسنیم از اظهاراتش از رئیس جمهور آینده می‌گوید: انتظار نخست من از رئیس جمهور آینده این است که به وعده‌ها و قول‌هایی که می‌دهد پایبند باشد و وعده‌هایی که عملی شدن آن ممکن نیستبه مردم ندهند.

رئیس جمهور آینده باید برنامه مناسبی برای کاهش گرانی و تورم داشته باشد

وی با بیان اینکه انتظار داریم رئیس جمهور وضعیت شرکت‌های تولیدی را سروسامان بخشد و از تولیدکنندگان داخلی حمایت کند گفت: رئیس جمهور آینده باید در گام نخست مشکل گرانی را حل کرده و تورم را کاهش دهد.

آخوندی افزود: رفع بیکاری جوانان، مبارزه با مفاسد اقتصادی، حافظ بیت المال بودن از دیگر ویژگی‌هایی است که باید رئیس جمهور داشته باشد و نباید فاصله طبقاتی زیادی با مردم داشته باشد که نتواند آنها را درک کند.

م.ح یکی دیگر از شهروندان بیرجندی است که اظهار داشت: رئیس جمهور آینده باید به اقشار آسیب‌پذیر جامعه توجه زیادی داشته باشد وچگونه ممکن است دختر وزیر مظلوم باشد و از طریق قاچاق واردات کند اما گمرک این اقدام او را قانونی قلمداد کند اما جوان تحصیل کرده خراسان جنوبی که پدرش وزیر نیست و شغلی ندارد مظلوم نباشد؟

وعده‌های دولت به مردمان کویرنشین محقق نشده است

وی با بیان اینکه رئیس جمهور آینده باید در همه حال و در تمامی کارها خدا را ناظر و حاضر بر اعمال خود بداند و در راه رضای خدا گام بردارداظهار داشت: در دولت فعلی وعده‌هایی زیاد به مردم کویرنشین خراسان جنوبی داده شده اما بسیاری از آنها محقق نشده است. مردم از وعده و وعید خسته شده‌اندتنها کار عملیاتی برایشان مهم خواهد بود.

این راننده که دل پری از وضعیت موجود جامعه داشتگفت: ما رئیس جمهوری می‌خواهیم که اگر اقدامی انجام داده با شهامت جلوی دوربین بگویدو اگر خطا و کم کاری هم داشته باز هم صادقانه به مردم بگویدنه اینکه کمکاریها را تکذیب کند.

وی افزود: رئیس جمهوری می‌خواهیم که به مردم سخت‌کوش شرق کشور توجه ویژه داشته باشد و آنهایی که می‌گویند به شرق کشور توجه داشتندبیایند پاسخگو باشند که برای انتقال آب، برای راه آهنو جاده‌های استان چه اقدام موثری انجام داده‌اند.

این شهروند بیرجندی بیان کرد: از زمانی که تولدم تا کنون بحث انتقال آب به خراسان جنوبی مطرح است و می‌گویند در حال مطالعات است و هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

وی افزود: رئیس جمهوری می‌خواهیم که در سفرهای استانی خود به دورترین شهرستانها و روستاهای استان سفر کند تا از نزدیک از حال مردم با خبر شود آیا از حال و روز مرزنشینان خراسان جنوبی از جمله چاه شولک چاه عباس با خبر است در حالی که حتی یک سفر هم به این نقاط نداشته است؟ پس چگونه مدعی توجه به شرق کشور هستیم.

برگزاری تریبون منطقه آزاد پشت درب‌های دانشگاه بیرجند

طبق برنامه‌ریزی قرار بود برنامه منطقه آزاد شبکه سوم سیما به دانشگاه بیرجند بیاید و در این برنامه که دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در آن شرکت می‌کننددرباره موضوع که طراحی شده از طرف برگزارکنندگان به اظهار نظر پرداخته شود.

به گفته دولت در این زمان فضای باز سیاسی حاکم است اما این تریبون آزاد پشت درهای دانشگاه بیرجند برگزار شدو مسئولان دانشگاه اجازه ورود به دانشگاه را ندادند این در صورتی است که طبق مصوبه‌ای که در شورای نظارت وجود دارد در زمان انتخابات هر تشکل تنها می‌تواند دو برنامه برگزار کند که این امر در برنامه بسیج دانشجویی بودو دعوت از برنامه منطقه آزاد توسط بسیج دانشجویی صورت گرفته بود.

حامد پورحامدی مجری برنامه منطقه آزاد شبکه سوم سیما با بیان اینکه در حالی که تریبون در پشت دربهای بسته دانشگاه برگزار شد گفت: برنامه منطقه آزاد برای نخستین بار امروز نتوانست وارد یکی از دانشگاه‌های کشور بشود در حالی که این دانشگاه دولتی است و دانشجویان هم اجازه صحبت کردن در صحن علنی دانشگاه را نداشتند.

وی افزود:این دانشگاه بیرجند است و من حس خاصی نسبت به این موضوع ندارم اما شما خودتان به این موضوع فکر کنید شاید برخی‌ها نمی‌ خواهند برنامه منطقه آزاد در دانشگاه برای دانشجویان دانشگاه بیرجند باشد.

مجری برنامه منطقه آزاد شبکه سوم سیما گفت: از سال 88 که به دانشگاه‌ها رفتیم همه تلاشمان این بود که برنامه منطقه آزاد به عنوان یک فضایی که دانشجو بتواند حرف خود را آزادانه مطرح کند در دانشگاه‌ها جا بیفتد، اینکه اکنون با موضوع انتخابات به این دانشگاه آمدیم اتفاقی بود چون یک گروه برنامه‌سازی بیشتر نیستیم و تصور کنید در حدود 150 دانشگاه در کشور وجود دارد که باید به همه آنها سر بزنیم و برای همین امر نوبت به دانشگاه بیرجند رسیده و ما آمدیم تا صدای دانشجویان را به گوش مسئولان برسانیم.

دانشجویان: رئیس جمهوری که وزیرش به خبرنگاران توهین کند نمی‌خواهیم

نوبت به دانشجویان رسیدیکی از دانشجویان پشت تریبون قرار گرفت و گفت: رئیس جمهوری نمی‌خواهیم که ضد انقلاب باشد و رسانه‌های غربی از او حمایت کنند و رئیس جمهوری که وزیرش به خبرنگار توهین کند را نمی‌خواهیم و در یک کلام ما 4 درصدی‌ها را نمی‌خواهیم.

نذری یکی از دانشجویان دانشگاه بیرجند گفت: من امروز می‌خواهم تنها در مورد موضوعاتی که از چهار سال قبل مرا ناراحت ساخته سخن بگویممن دانشجوی فارغ التحصیل امسال هستم و نخستین انتظار من از رئیس جمهور این است که در اولویت کارهایش ساماندهی اقتصاد و بیکاری ما جوانان باشد.

وی با بیان اینکه باید مسئولان، جوانان را مثل فرزندان خود بدانند گفت: مسئولان با جوانان به مانند فرزندان خود رفتار کرده و به فکر آینده آنها به ویژه دانشجویان باشند نه به فکر جیب خود.

این دانشجو بیان کرد: ما دختر هستیم و اگر کار نداشته باشیم اشکالی ندارد ولی آقایون چی؟ الان می‌بینیم که در جامعه ما سن ازدواج بالا رفته است چرا؟ و این به خاطر بیکاری و فقر است.

عامری یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه بیرجند بود در پشت تریبون منطقه آزاد اظهار داشت: دولت نباید مشکل امنیتی داشته باشد.دولت نباید دولتی باشد که چند سال در آمریکا دکترای رشته‌ای که بهتر آن را در دانشگاه تهران دارددرس بخواند و دولت باید انقلابی باشد نه اینکه تنها حرف از انقلاب بزند.

حمایت ناحق از وزیر درست نیست

وی بیان کرد: دولت نباید به دنبال مذاکره با آمریکا باشد آمریکایی که دشمن اصلی ایران است ودولت باید انتقادپذیر باشد و اجازه انتقاد بدهد نقد شود نه اینکه تریبون را از منتقدین بگیرد و دولت نباید دروغ بگویدکه همه حریم‌ها برداشته می‌شودو باید قاطع باشد و هنگامی که نقض برجام می‌شود دولت باید ایستادگی کند و از وزرا حمایت ناحق نکند.

در این برنامه دانشجویان به موضوعات مختلفی از جمله انتقاد صریح از دولت در زمینه اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان،داستان دخترک مظلوم وزیر آموزش وپرورش از مهم‌ترین انتقادات دانشجویان از دولت بود.

خبرنگار تسنیم تلاش کرد تا علت برگزار نشدن این برنامه در داخل دانشگاه بیرجند را از مسئولان دانشگاه بیرجند جویا شوداما موفق به برقراری تماس با مسئولان مربوطه نشدو از آن جایی که بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند یکی از متولیان این برنامه بود مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در گفت‌وگو با تسنیم درباره تریبون منطقه آزاد پاسخ داد: برای برگزاری منطقه آزاد بعد از عید مجموعه برنامه‌های بسیج برنامه ریزی شد تا برنامه‌ها در راستای انتخابات باشد.

مسعود عطائیانبا بیان اینکه بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند برنامه‌های پیشنهادی خود را برای معاونت فرهنگی دانشگاه ارسال کرداظهار داشت: یکی از برنامه‌های ارسالی ما برگزاری تریبون آزاد با همکاری صدا وسیما بود که نامه آن را هم ارسال کردیم و بعد از گذشت مدتی نامه‌ای از سوی صدا و سیما برای برگزاری منطقه آزاد ارسال شد که یک رونوشت از آن برای ریاست دانشگاه و معاونت فرهنگی ارسال شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: نامه مجوز برگزاری تریبون آزاد را هم داشتیم اما دانشگاه بنا به دلایلی با برگزاری تریبون منطقه آزاد موافقت نمی‌کرد تا اینکه دو روز مانده به برگزاری تریبون منطقه آزاد عنوان شد که اگر این برنامه از سوی بسیج دانشجویی نباشدموردی ندارددر این راستا بسیج دانشجویی هم اعلام کرد حاضریم بدون آرم بسیج دانشجویی این برنامه برگزار شود.

عطائیان افزود: با وجود موافقت بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند مبنی بر اینکه برگزاری تریبون منطقه آزاد بدون آرم بسیج باشداما باز هم از سوی دانشگاه اعلام شد که در هیئت نظارت تصمیم‌گیری می‌شود.

وی گفت:مسئولان دانشگاه می‌دانستند که برنامه تریبون منطقه آزاد تنها در روز 16 اردیبهشت در بیرجند استو آنها اعلام کردند این برنامه به نتیجه نرسید و داخل دانشگاه نباید برگزار شود و در این راستا بسیج دانشجویی تصمیم گرفت برنامه تریبون منطقه آزاد را جلوی درب ورودی دانشگاه آزاد برگزار کند.

اما سؤال اینجا است که وقتی دم از فضای باز و نقد ودم از نشاط و شادابی دانشگاه به میان می‌آورندچگونه یک دانشجو حق ندارد در یک برنامه نظر خود را بیان کند؟ به راستی شعارها با واقعیت متفاوت است.

اما به راستی رئیس جمهور آینده باید به حرف و تعهداتی که می‌دهدپای‌بند بوده و بعد از هر چند ماه گزارش ریز به ریز کارهایی که برای مردم در جامعه انجام داده را گزارش دهد.

رئیس جمهور آینده باید بتواند فاصله طبقاتی و شکاف ایجاد شده در جامعه را برطرف کند.

رئیس جمهور آینده باید استان‌های مرزی و کویرنشین مانند خراسان جنوبی که از حداقل‌های زیرساخت برخوردار استرا به طور ویژه ببیند.

انتهای پیام/

R41348/P1361/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، گفت: موافقت قطعی ایجاد دو دانشکده و دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام محمدجواد اکبری‌مطلق امروز در مراسم گرامیداشت مقام معلم که توسط دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد، خطاب به دانشجو معلمان این دانشگاه، اظهار داشت: با ورود شما به دانشگاه فرهنگیان خداوند با شما ماموریت داده است که در دوران تحصیل بیاموزید تا بعد از آن بتوانید آموخته‌های خود را به دیگران یاد بدهید.

به گفته وی از این به بعد هر ماه یک میلیون تومان به خالصی دریافتی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان افزوده شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی بیان کرد: یکشنبه آینده هم اولین جلسه مجازی رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با دانشگاه فرهنگیان استان برای بررسی مشکلات این دانشگاه برگزار می‌شود و موافقت قطعی ایجاد دو دانشکده و دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گرفته شده است.

 رئیس پردیس امام سجاد دانشگاه فرهنگیان استان خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: با وجود همه مشکلات و محدودیت‌ها، معلم و استاد از جایگاه اجتماعی والای برخوردار است.

عصمت میری بیان کرد: دانشجو معلمان از توانایی‌های مهارتی و تخصصی برای آموزش به فرزندان این آب و خاک برخوردار هستند.

حجت‌الاسلام اسدالهی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه مکان فکر و اندیشه است گفت: افتخار می‌کنیم که روز شهادت استاد مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده چون شهید مطهری با تمام وجود معلمی کرد و استاد اندیشه و فکر بود و کتاب‌های استاد مطهری برای دوست و دشمن قابل استفاده است.

مسئول موسسه بینش مطهر نیز در این مراسم گفت: پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانش‌آموزان با بهره‌گیری از کتاب‌های شهید مطهری امکانپذیر می‌شود.

سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی افزود: بودجه آموزش و پرورش حدود 237 هزار میلیارد خدمات است که 99.1 درصد آن صرف پرداخت حقوق پرسنل آموزش و پرورش می‌شود.

به گفته وی از 237 هزار میلیارد تومان  وزارت آموزش و پرورش هر سال حدود 15 میلیون تومان در دانشگاه‌های دولتی برای یک دانشجو در طول سال تحصیلی هزینه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سیستم آموزش و پرورش همه از وضعیت موجود ناراضی هستند اما با این وجود همه مشکلات باید کاری بکنیم که حداقل یک قدم به جلو پیشرفت کنیم.

مسئول موسسه بینش مطهر بیان کرد: پیشنهاد می‌شود برای حل مشکل دانشگاه فرهنگیان از بین دانشجویان فوق لیسانس با بورسیه کردن، معلم برای آموزش و پرورش گرفته شود.

وی در ادامه با بیان اینکه بعضی از درس‌های مورد نظر در شرایط فعلی هیچ ضرورتی ندارند، افزود: با وجود همه این مشکلات معلمان  باید همیشه در حال مطالعه و افزایش فکر و اندیشه خود باشند.

هاشمی گلپایگانی خاطرنشان کرد: در اسلام به جای آزادی عقیده، آزادی اندیشه وجود دارد بنابراین شما که در آینده مسئولیت تعلیم و تربیت دانش آموزان را برعهده خواهید گرفت، باید حداقل کتاب‌های شهید مطهری را مطالعه کنید.

به گفته وی پاسخگویی به بسیاری از سوالات روز را با مطالعه کتاب‌های شهید مطهری می‌توان انجام داد تا از این طریق نسل تشنه فعلی را سیراب کنیم.

در ادامه این مراسم از تعدادی از دانشجو معلمان برتر جشنواره‌های کشوری، اساتید و مسئولان پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان تجلیل شد.

انتهای پیام/ 251/

دیگر خبرها

  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • آغاز تبلیغات انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • نظارت ۹۹۰ ناظر بر دور دوم انتخابات بیرجند، درمیان و خوسف
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود