Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر فرزاد حجازی داشمند نخبه ی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه یو پی ام مالزی با مسئولان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند دیدار کرد.

در ابتدای این دیدار دکتر علیرضا حسنی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قدردانی از حضور صمیمانه ی این نخبه ی جوان ایرانی در جمع مسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند توانمندی ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و استان خراسان جنوبی را بر شمرد و گفت: استادان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و خراسان جنوبی آماده هرگونه همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه های مالزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه دکتر فرزاد حجازی ضمن ابراز مسرت از حضور در جمع صمیمی استادان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند گفت دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و دانشگاه پوترا می توانند از ظرفیت ها و توانمندی های یکدیگر استفاده نمایند.

این استاد دپارتمان عمران دانشگاه پوترای مالزی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت افزایش همکاری های دانشگاهها عملکرد محققان در ایران را خوب ارزیابی نمود و گفت البته گاهی مشاهده می شود که این عملکرد متناسب با بازار نیست و در این زمینه نیاز به اقدام جدی وجود دارد.

دکتر فرزاد حجازی جمع کردن چند تکنولوژی با هم و عرضه آنها به عنوان یک محصول برتر را از توفیقات ارزشمند دانشگاه پوترا برشمرد و گفت آماده هستیم در انتقال دانش و تجربیات دانشگاه پوترای مالزی با دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند همکاری نمائیم. این پژوهشگر و مخترع ایرانی مقیم مالزی تجاری سازی را اقدامی ضروری برشمرد و گفت البته ورود به حوزه تجاری سازی باید بر اساس نیاز بازار باشد و ایده ها باید بر اساس نیاز بازار طراحی شود وگرنه در فروش با مشکل جدی مواجه می شود.

این نخبه ایرانی که دو مقطع از تحصیل خود را در دانشگاه آزاد اسلامی گذرانده و فوق دکتری مهندسی سازه را از دانشگاه پوترا دریافت نموده با تاکید بر اینکه اجرای ایده باید در کنار متخصصان صنعت باشد گفت زمانی که فردی خلاق است برای پیشبرد ایده خود نیاز به شرایط آسان و پشتیبانی دارد. او گفت قطعا پیگیری مجدانه ی این مساله توسط دانشگاههای ایران به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی نتایج ارزشمندی برای کشور عزیزمان ایران خواهد داشت.

گفتنی است در پایان این دیدار دکتر علیرضا حسنی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با اهدای لوح سپاس از سخنرانی ارزشمند و حضور گرم این دانشمند جوان کشورمان در جمع مسئولان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند قدردانی کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند مالزی عمران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۳۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود

فرزاد جهان بین در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک مدل با عنوان باغبانی فرهنگ داریم که در این مدل ایجاد، تثبیت و ارتقاء مؤلفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثر گذار به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده دنبال می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ۹ مؤلفه کلیدی وجود دارد که عقلانیت، اعتماد به نفس ملی، کرامت و امید از جمله این مؤلفه ها هستند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستیم که اگر در شاکله دانشگاه، این مؤلفه ها محقق و تثبیت شوند و ارتقاء پیدا کنند بسیاری از فضائل ایجاد می شوند و زمینه برای بسیاری از رذائل از بین می رود.

جهان بین با تاکید بر اینکه مؤلفه های کلیدی باید از طریق اقطابی که بیشترین تاثیر را در فرهنگ دارند دنبال شود، گفت: اقطابی همچون مدیریت، اساتید، خانواده، رسانه، محیط، صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و نیز نهادهای دانشجویی بیشترین اثر را روی دانشجو دارند و برای تحقق مؤلفه ها به ما کمک بسیاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدل ما در دانشگاه آزاد اسلامی به همین صورت است و هیچ فعالیتی خارج از این مدل را انجام نمی دهیم، اما اینکه در واحدهای مختلف چگونه اجرا می شود متغیر است، اینکه ما چگونه بخواهیم امید را در سیستان و بلوچستان افزایش بدهیم و یا اینکه امید را در تبریز افزایش بدهیم در عین اشتراکات ،تفاوت هایی دارد و زیست بوم و مسائل منطقه ای در این زمینه تاثیر گذارند.

جهان بین ادامه داد: فعالیت هایی که ما در سال ۱۴۰۲ انجام دادیم کاملا متمرکز بر این مؤلفه ها و اقطاب اثرگذار بود، چون اقطاب بیشترین و گسترده ترین تاثیر را دارند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه مان را هدایت، نظارت و حمایت می دانیم و همه فعالیت های ما با این هدف انجام می شود که بتوانیم شرایط را برای تقویت کنش اقطاب اثر گذار فراهم و موانع را رفع کنیم که مولفه های کلیدی از طریق آنها در دانشگاه، تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در میان این اقطاب اثرگذار که همه آن ها برای ما مهم است، اساتید مهم تر از همه هستند و الان مهم ترین پروژه ما که در حال پیگیری است، اساتید همیار فرهنگ است. به این دلیل که عمده فرهنگ دانشگاه در کلاس درس شکل می گیرد، اساتید همیار فرهنگ طیفی از اساتید مختلف هستند که از درون کار آموزشی اثر گذاری فرهنگی را پیگیری می کنند.

جهان بین ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی کمیته های تعامل دانشگاه و خانواده راه اندازی شد و با جدیت این کمیته ها پیگیری و دنبال می شوند. همچنین طرح هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت را در چارچوب توجه به قطب اثرگذار صنایع خلاق، اجرا کرده ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون سه بار کارنامه فرهنگی صادر شده و فعالیت های فرهنگی واحدها با توجه به مدلی که گفته شد به طور دقیق ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) راه اندازی شد که همه سامانه های معاونت تعطیل و در این سامانه، هویت جدید یافتند، این سامانه بستری تعاملی بین دانشگاه و دانشجو فراهم می کند و از طریق هوش مصنوعی، داده های به دست آمده تحلیل خواهد شد.

جهان بین در پایان گفت: پروژه مهم سیمای زندگی برای سنجش ابعاد هفت گانه زیست دانشجویی در هفت خوشه، در حال نهایی شدن است و تصویری دقیق از فضای حاکم بر زیست دانشجویی به ما خواهد داد، اینکه چه کرده ایم و چه باید بکنیم را می توانیم بفهمیم.

کد خبر 6090169

دیگر خبرها

  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • دکتر طهرانچی روز معلم را تبریک گفت
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود