Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@14:39:00 GMT

جنگ تحمیلی افغانستان منجر به مهاجرت ۵ میلیون نفر شد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۴۲۵۱۹

جنگ تحمیلی افغانستان منجر به مهاجرت ۵ میلیون نفر شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالبصیر سالنگی ظهر دوشنبه در نشست بررسی همکاری های علمی و دانشگاهی با حضور روسای دانشگاه های استان، اظهار کرد: ظرفیت بسیار خوبی در دانشگاه بیرجند وجود دارد.

وی ادامه داد: در طول جنگ تحمیلی افغانستان پنج میلیون افغانستانی از کشور مهاجرت کرده اند و از تحصیل عقب مانده اند.

والی ولایت فراه افغانستان با اشاره به اینکه کشوری که از دانشگاه برخورد نباشد دچار جنگ و مشکلات متعدد می شود، گفت: امروز خوشبختانه در افغانستان با ایجاد دانشگاه های خصوصی تعداد بسیار زیاد دانشجو جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز زمینه استفاده از ظرفیت های دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران برای افغانستان فراهم شده است، عنوان کرد: شهر فراه در حالت جنگ و محاصره است لذا باید سعی کنیم دروازه های جنگ را ببندیم.

سالنگی با اشاره به اینکه محصلان دانشگاهی در افغانستان اگر در دام مخالفان بیفتند کشته می شوند، اظهار داشت: افغانستان به خصوص استان فراه نیاز به توجه جمهوری اسلامی ایران در حوزه های تحصیلی و علمی را دارد.

تحصیل بیش از ۷۰۰۰ دانشجو در دانشگاه آزاد بیرجند

امید شریعتی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: امنیت و توسعه یک مفهوم به هم پیوسته و دو سویه است.

وی با بیان اینکه اگر استعداد های افغانستان در کنار استعدادهای ایران قرار گیرد قطعا توسعه و پیشرفت خواهیم داشت، افزود: دانشگاه آزاد بیرجند آمادگی برای تبادل استاد و دانشجو با  افغانستان را دارد و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجندبا اشاره به اینکه دانشگاه آزاد بیرجند در حال حاضر بیش از هفت هزار دانشجوی در حال تحصیل دارد، عنوان کرد: ۸۳ آزمایشگاه و کارگاه، ۴۰۰ عضو هیئت علمی اعم از تمام وقت، نیمه وقت و افتخاری و همچنین ۱۵۰ پرسنل اداری مجرب نیز در این دانشگاه فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند بیش از ۳۰ سال قدمت دارد، اظهار داشت: بزرگترین فضای کتابخانه ای دانشگاهی و بزرگترین فضای ورزشی دانشگاهی شرق کشور نیز در دانشگاه آزاد بیرجند وجود دارد.

کد خبر 4386314

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان ایران بیرجند مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان مشهد شهرکرد احتکار شیراز عید سعید قربان خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف استانداری سمنان بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد