Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر و مخترع مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند به تشریح قابلیت‌های اختراع خود در زمینه تخصصی مکانیک و الیاف پرداخت و گفت: «فیلتر سلولزی هوای موتور خودرو» موجب جذب سرمایه‌گذاران بسیاری شده است.

علی فاروقی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا یا اشاره به اختراع فیلتر سلولزی هوای موتور خودرو با قابلیت شستشو و جذب ریزمولکولی اظهار کرد: این اختراع دارای شماره ثبت 83215 است و دو بار برگزیده کشوری جشنواره اختراعات داخلی و بین‌المللی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

«فیلتر غیرقابل تعویض» اتومبیل تولید شد

اختراعی که علیه کروناویروس ثبت شد

وی درباره آغاز فعالیت خود در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند عنوان کرد: به‌عنوان مخترع و دانش‌آموخته این دانشگاه اوایل سال 1399 در این مرکز مستقر شدم. ابتدا به شکل هسته فناور فعالیت می‌کردم که با گذشت مدتی کوتاه مقدمات ثبت شرکت فراهم شد و اکنون در حال برندسازی و مذاکرات بسیار مؤثر در زمینه تجاری‌سازی و جذب سرمایه‌گذار هستیم.

پژوهشگر و مخترع مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند افزود: نکته جاب اینجاست که پیشرفت این اختراع به حدی با سرعت و دقت انجام شده که موجب جذب سرمایه‌گذاران بسیاری از استان و خارج از استان شده است.

فاروقی خاطرنشان کرد: به‌عنوان مخترع فیلتر سلولزی هوای موتور خودرو مدیریت هسته این مرکز را عهده‌دار هستم و تیم متخصص و صاحب‌نظر با توانمندی و عملکرد اثبات‌شده در این حوزه و با هدف بهینه‌سازی مصرف انرژی، ثبت و تجاری‌سازی و اشتغال‌زایی در راستای کارآفرینی و خلق ثروت در سرزمین مادری در این مرکز فعالیت می‌کنند.

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسامی واحد بیرجند درباره زمینه فعالیت و کارایی اختراع خود بیان کرد: زمینه فعالیت این اختراع در حوزه تخصصی مکانیک و الیاف است و بهترین جایگزین برای فیلتر کاغذی انواع خودروهای سبک و سنگین محسوب می‌شود.

این پژوهشگر درباره خدمات ارائه‌شده و قابلیت‌های اختراع خود توضیح داد: قابلیت شستشو و قابلیت کاهش مصرف سوخت و کاهش آلاینده خروجی اگزوز در خودروها از مشخصات این اختراع است و قیمت مصرف‌کننده اختراع حداقل 30 درصد کمتر از نمونه مشابه با سه برابر کارکرد تا 30 هزار کیلومتر است در صورتی که فیلترهای کاغذی مشابه معادل 7 هزار کیلومتر، کمتر از یک‌سوم این اختراع کارکرد دارند.

پژوهشگر و مخترع مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند یادآور شد: استقبال بسیار عالی بازار با اشتیاق بالای سرمایه‌گذاران در ورود به این حوزه به حدی بوده که انتخاب سرمایه‌گذاران از بین متقاضیان، مستلزم برگزاری آزمون و بررسی تخصص شده است. این اختراع در دو جشنواره اختراعات داخلی و بین‌المللی در برج میلاد تهران نیز برگزیده جشنواره اختراعات شده است.

فاروقی گفت: مکاتبات با اداره استاندارد ایران مبنی‌بر اخذ مجوزهای پژوهشی به‌منظور رقابت در بازار انجام شده و این اختراع موفق به اخذ ایزوی کیفیت و مشتری‌مداری در ایران شده است.

وی تأکید کرد: فعالیت مرکز رشد و فناور در ترغیب بازار و اطمینان در این حوزه موجب شده است تا در آینده‌ای نزدیک بتواند دانشگاه را به‌عنوان قطب فیلترسازی به‌ویژه در شرق کشور و تولید ثروت با ایجاد انگیزه کارآفرینی و خلاقیت در بخش علمی و فرهنگی کشور یعنی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کند.

این مخترع با اشاره به بحران کرونا اظهار کرد: در دوران پاندمی کرونا اختراع جدیدی را برای مقابله با کرونا ثبت کردم که برای تصفیه هوای مکش‌شده از کولرهای پشت‌بام به‌منظور ایمن‌بودن از ویروس کرونا طراحی و ساخته شده و آماده تجاری‌سازی است.

فاروقی ادامه داد: به‌عنوان دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند، مخترع و پژوهشگر این دانشگاه و تجاری‌سازی دو اختراع، از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی درخواست دارم که بنده را در واحد پژوهش دانشگاه به‌صورت رسمی جذب کنند تا بتوانم بهترین خدمت‌رسانی را در این راستا انجام دهم.

انتهای پیام/4103/4062/

علی فاروقی مخترع مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند علی فاروقی مخترع مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند علی فاروقی مخترع مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند علی فاروقی مخترع مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند علی فاروقی مخترع مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

منبع: آنا

کلیدواژه: پژوهشگر اختراع مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند مخترع سرمایه گذاران دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد مراکز رشد دانشگاه آزاد قابلیت شستشو سرمایه گذاران فیلتر سلولزی تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۱۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد